شناسه : 748
نویسنده : استان یزد
عکس
شهدای حقوقدان استان

شهید غلامعلی زارع بیدکی

آنگاه كه در دادگاه عدل الهي ميزان برپا مي‌‌شود تا بارهاي سنگين و سبك سنجيده شود...

شهيد علي زارع‌بيدكي

نام پدر: حسن                         يگان اعزام كننده: بسيج سپاه

محل تولد: مهريز                   چگونگي شهادت: ترکش به سر

تاريخ تولد: 1/2/1332        محل دفن: گلزارشهداي مزويرآباد

وضعيت تأهل: مجرد              تاريخ شهادت: 5/5/1360

محل شهادت: ارتفاعات الله اکبر  سن شهادت: 28 سالگي

شهيد نظر مي‌كند به وجه‌الله : آنگاه كه در دادگاه عدل الهي ميزان برپا مي‌‌شود تا بارهاي سنگين و سبك سنجيده شود، شهدا با غرور و افتخار كارنامه درخشان خود را عرضه مي‌دارند و با چهره‌هاي چون خورشيد نورافشاني مي‌كنند با زخم‌ها و جراحت‌هاي خود وارد محشر مي‌شوند و به پويندگان راه طريقت لبخند مي‌زنند كه شفاعت ما ياري‌تان خواهد كرد. خدايا حال كه جزء شهيدانت قرار نگرفته‌‌ايم ما را جزء گروهي قرار ده كه مورد شفاعت شهدا قرار خواهند گرفت.                                                               انشاءالله

شهيد علي زارع يكي ديگر از مدافعان پاك باز ميهن اسلامي است كه درسال 1332 در مزويرآباد چشم به جهان گشود. از همان كودكي آثار هوش و زكاوت در وجود او نمايان بود. وي در 7 سالگي قرآن را به خوبي فراگرفت و پرتوهاي هدايت قرآني در تار و پود وجودش رخنه كرد بسياري از سوره‌هاي قرآن را حفظ كرد پس از آن با وجود علاقه زياد به تحصيل نتوانست وارد مدرسه شود زيرا خانواده ساده و صميمي او به كمك دستهاي كوچك و پرتوان او نياز داشتند و به همين دليل دو سال به قالي بافي پرداخت و سپس اين انسان سخت‌‌كوش تحصيل را به طور متفرقه ادامه داد تا موفق شد به عنوان دانشجوي حقوق وارد دانشگاه ملي شود ولي روح سرشار از سلحشوري او به اين بسنده نكرد و براي رسيدن به اوج معرفت وارد دانشگاه جبهه شد و در تاريخ 5/5/1360 موفق به كسب بالاترين مدرك افتخار يعني شهادت شد.

ان الحياه عقيده و جهاد:

اين انسان وارسته و توحيدي كه اسلام ناب محمدي در قلبش موج مي‌زند با تمامي وجود اين كلام مولايش را باور دارد و طول زندگي كوتاه و پر بركت او حكايت از فكر بلند و بينش قوي و الهي او دارد. او هيچ‌گاه در راه هدف و آرمانش از پاي ننشست. وي از اعضاي فعال انجمن اسلامي و دانشجويان پيرو خط امام بود و همواره در راه انقلاب و اهداف آن گام برمي‌داشت.

آگاهي سياسي:

او فردي پخته و سرشار از شعور سياسي بود و مسائل آن را بخوبي تحليل مي‌‌كرد و از نيت‌هاي پنهان سیاسی کاران طاغوتی  پرده برمي‌داشت و مغز متفكر انجمن‌هاي اسلامي بود.

اعتلاي فرهنگ:

وي علاقه به كتاب داشت و زياد مطالعه مي‌كرد و به نقش فرهنگي كتابخانه آگاه بود. بنابراين براي ساختن و راه‌اندازي كتابخانه مسجد محله باغ استاد تلاش زيادي كرد.

انقلاب فرهنگي:

او به انقلاب فرهنگي عميقاً اعتقاد داشت و معتقد بود كه دانشگاه وابسته به شرق و غرب نمي‌‌تواند خدمتگزاران متعهد و دلسوز براي كشور اسلامي بپروراند اين اعتقاد راستين از تفكري اسلامي نشئت مي‌گيرد زيرا دانشگاه وابسته انسان‌هايي وابسته مي‌پرورد و انقلاب فرهنگي لازم است تا اسلام راستين جانشين افكار التقاطي و منحرف شود روشنفكران اين خطه اسلامي بايد سرشار از تعهد، تزكيه و تعليم همراه باشند تا نتيجه مطلوب حاصل شود.

عضو گروه چمران:

وي عضو گروه جنگ‌هاي نامنظم شهيد عارف و معلم بزرگ اخلاق و ايثار شهيد چمران بود. مسئوليت گروه تخريب را بعهده داشت و به مدت 6 ماه عاشقانه به دفاع از مرزهاي ميهن اسلامي پرداخت و سرانجام در ارتفاعات الله‌‌اكبر سوسنگرد به شهادت رسيد.

علي زارع شهيدي اسوه و نمونه:

مروري كوتاه بر زندگي او و نگاهي گذرا به وصيت‌‌نامه‌اش نشان مي‌دهد كه او يك نمونه نادر در ميان شهداي مهريز به شمار مي‌آيد و آن‌قدر تجارب تحصيلي و شغلي و فعاليت‌هاي اجتماعي و سياسي او متفاوت بوده است كه در اين كلام مختصر امكان بررسي آن نيست وصيت‌نامه او لوح زريني است كه اعتقادات محكم و راسخ يك مسلمان واقعي در آن نگاشته شده است.

فرازي از وصيت‌‌نامه‌اش:

«آگاهي نسبت به مسائل قرآن و اسلام است كه انسان‌ها را آزاد مي‌كند. ما بايد براساس قرآن قيام كنيم تا قسط بر جامعه حكمفرما شود.»

مي‌رفت به نــوح عاشقــان پيونـــدد                    چون موج به بحر بيكــران پيونـــدد

گفتم به كجا؟ به خنده گفت تا وصل                    آنجا كه زمين به آسمـــان پيونـــدد

 

«راهت ادامه دارد اي شهيد»

«والسلام»

0 دیدگاه

افزودن دیدگاه جدید

CAPTCHA
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.